ARA

Asocijacija računovodstvenih agencija

ARA

Veb-sajt je u fazi izrade.

Veb-sajt će uskoro biti dostupan. Hvala na razumijevanju.

ARACG.ORG

Muzejsko društvo

Muzejsko društvo Crne Gore

Muzejsko društvo

Muzejsko društvo Crne Gore je strukovno udruženje koje okuplja muzejske stručnjake različitih profila iz skoro svih muzeja u Crnoj Gori.

Udruženje je formirano krajem 2020. godine sa ciljem da radi na poboljšanju uslova rada muzejskih stručnjaka, da doprinosi unapređenju muzeologije i muzejske struke, da radi na izmjenama i poboljšanju legislative vezane za muzejsku struku, da ostvaruje saradnju sa sličnim Udruženjima i Institucijama iz inostranstva  i da ostvaruje kominikaciju između muzeja, muzejskih radnika i Institucija koje se bave zaštitom kulturnih dobara u Crnoj Gori.

MDCG.ME

Rasadnik Radonjić

Rasadnik Radonjić

Rasadnik Radonjić

Rasadnik Radonjić je porodična firma sa dugogodišnjim iskustvom i odličnom reputacijom u oblasti proizvodnje rasada povrća, cvijeća i začinskog bilja. Naš rasadnik je jedan od najvećih rasadnika povrća na teritoriji Crne Gore u kom se godišnje proizvede preko pola miliona rasada. 

U svojoj bogatoj ponudi imamo standardne holandske, francuske i italijanske hibridne sorte povrća, kao i neke domaće sorte. Takođe, svake godine uvodimo i nove vrste koje prethodno budu isprobane u našoj plasteničkoj proizvodnji kako bismo bili sigurni u kvalitet ploda prije nego ih kao rasad predstavimo mušterijama. Na taj način, imamo dovoljno provjerenih vrsta povrća kako bi se za svakog kupca našlo ono što odgovara njegovom ukusu.

RASADNIKRADONJIC.ME

SP Njegoš

Srpski pokret Njegoš

SP Njegoš

Српски покрет Његош, основан јуна 2019 год. у Подгорици, има као свој циљ борбу за права Срба и говорника српског језика у Црној Гори. Борићемо се, дакле и за права Црногораца, али оних који пoштyjy историјску Црну Гору Петровића и Немањића. Који, као и Срби, као своје великане поштују и слиједе Св.Саву, Св.Петра Цетињског, Св.Василија Остошког, Његоша и Марка Миљанова, Вука Караџића и Стефана Митровог Љубишу.

Имајући у виду да су Срби – Црногорци државотворни народ историјске Црне Горе, који има једно и недјељиво културно наслеђе, Покрет ћe подстицати консруктивну полемику у циљу превазилажњења системских националних, етничких и културолошких подјела пројектованих партијским идеологијама и политичким властољубљем y caвременој Црној Гори.

Покрет је основан као нестраначка организација у чијем је Cтатуту записано да се не може трансформисати у странкy.

SRPSKIPOKRETNJEGOS.ME

SARMAT

Sarmat LTD

SARMAT

We are headquartered in Budva, Montenegro one of the historical centers of olive oil production, but our activities spreads across Black Sea region, where we source our oils to Africa, Asia and the Americas. 


We combine the best business practices in developed markets with our in-depth knowledge of emerging markets.

SARMATLTD.COM

Aktiva System

Aktiva sistem

Aktiva System

Aktiva Sistem pruža računovodstvene usluge stotinama kompanija, kao jedna od vodecih firmi za poslovni konsalting, računovodstvo i pravne poslove u Crnoj Gori.

Aktiva Sistem je tim sertifikovanih računovođa sa akademskim akreditivima i profesionalnim iskustvom. Naša posvećenost je iskazana u odnosu sa klijentima koji ne kriju zadovoljstvo.

Kompanija nudi finansijsko računovodstvena i knjigovodstvena rješenja za klijente iz različitih djelatnosti, uključujući poslovne usluge i konsalting.

AKTIVASISTEM.ME

Gradnja Promet

Gradnja promet

Gradnja Promet

Naša osnovna djelatnost je izvođenje građevinskih i građevinsko zanatskih radova na objektima različitih vrsta i namjena iz oblasti visokogradnje, niskogradnje i saobraćajnica. Sjedište privrednog društva je u Spužu, opština Danilovgrad.

U domenu visokogradnje najveći dio poslovnih aktivnosti je vezan za izgradnju stambenih i poslovnih objekata za tržište i za poznate Investitore.

Obavljamo sve građevinske i građevinsko zanatske radove na rekonstrukciji , adaptaciji i nadogradnji kako postojećih objekata, tako i izgradnji potpuno novih objekata. Pored visokogradnje bavimo se takođe i niskogradnjom odnosno izvođenjem radova na objektima putne infrastrukture u zemlji. To se posebno odnosi na izgradnju, rekonstrukciju i modernizaciju lokalnih regionalnih i magistralnih puteva, izgradnju i rekonstrukciju gradskih saobraćajnica i slično.

GRADNJAPROMET.COM

Dr Fatić MEDICAL

Dr Fatić MEDICAL

Dr Fatić MEDICAL
Zdravi ste onoliko koliko su Vam zdravi krvni sudovi

Poliklinika Dr Fatić Medical predstavlja novi koncept pristupu pružanja medicinske usluge kako u pogledu najsavremenije laserske medicine tako i tima ljekara koji su svoja radna iskustva sticali na najeminentnijim klinikama širom svijeta.

Smještena u Podgorici, u neposrednoj blizini KCCG (ulica Dr Vukašina Markovića 178, kod Krivog mosta) poliklinika Dr Fatić MEDICAL opremljena je najsavremenijom medicinskom opremom, što uz znanje i iskustvo tima ljekara garantuje uspjeh u liječenju problema iz različitih oblasti medicine:

DRFATICMEDICAL.COM