eLYNQ visual

eLYNQ JE VAŠ SIGURAN IZBOR

Ukoliko ste razmišljali da unaprijedite poslovanje Vaše firme na način sto ćete odgovoriti izazovima i mogućnostima koje pružaju moderne tehnologije, na pravom ste mjestu.

Izradom kvalitetnog i brzog veb-sajta, korišćenjem profesionalnih email adresa, te pratećih profila na društvenim mrežama, u prilici ste da svoju firmu predstavite u što boljem svijetlu. Sa druge strane, bićete u prilici da u kontinuitetu koristite sve prikupljane analitičke podatke i analizom istih usmjerite i poboljšate poslovanje, te da u skladu sa navedenim razvijate uspješnu marketing strategiju.

eLYNQ će u svakom trenutku odgovoriti Vašim zahtjevima, i pobrinuti se da odaberete onaj set usluga koji Vam je zapravo i potreban, te ćete na taj način biti zaštićeni od nepotrebnih troškova.

RACIONALAN PRISTUP RADU

Izrada kvalitetnog veb-sajta zahtijeva ozbiljan pristup kako klijenta, tako i programera. U razgovoru sa nama i pružanjem neophodnih podataka, prije svega, zaključićemo da li Vam je veb-sajt uopšte potreban! Ukoliko zaključimo da jeste, tada je potrebno dogovoriti sve ostale pojedinosti.

Međutim, ukoliko već posjedujete veb-sajt, bez obzira na kojoj je platformi odnosno tehnologiji isti baziran, i u kakvom je stranju, eLYNQ će za Vas besplatno uraditi analizu i ponuditi adekvatno rješenje.

Naši optimizovani veb-sajtovi koriste brze Linux servere, koji garantuju stabilnost u radu, a redovno održavanje i automatski back-up obezbjeđuje dugoročnu sigurnost i efikasnost.

Za sve detalje i dodatna pojašnjenja, slobodno nas kontaktirajte!

NAŠA PRIČA

O nama

Filip Despotović

Web developer

Osnivač eLYNQ-a i menadžer svih projekata, Filip Despotović, svoje bogato znanje i iskustvo je sticao duži niz godina, radom u jednoj od najistaknutijih kulturnih tj. muzejskih ustanova u Crnoj Gori, ali i značajnim angažovanjem u renomiranoj regionalnoj medijskoj kompaniji.

Uporedo, zahvaljujući ličnoj inicijativi, konstantan napredak i sticanje novih znanja u radu sa veb-sajtovima, serverima i fotografijom, krunisan je osnivanjem eLYNQ platforme za izradu i održavanje veb-sajtova.

Dugogodišnje iskustvo u radu sa bazama podataka, upotpunjeno brojnim projekatima koji se odnose na izradu i održavanje veb-sajtova i servera, te izuzetno uspješna saradnja sa profesionalcima iz IT sektora, garantuju profesionalan i odgovoran pristup poslu.